Yrittäjä

Terhi Reiss

Sydämellä

Koulutus:

Lähihoitaja (yo) v. 1996

Sosionomi v. 2006

Senioripalveluiden tulevaisuus ja kehittäminen -hanke v. 2014

Johtamisen erikoisammattitutkinto v. 2015

NES-kotisairaanhoitokoulutus v. 2018

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti v. 2020 Helsingin Lyhytterapia-instituutissa Ben Furmanin, Tapani ja Maiju Aholan sekä Jussi Saarnion opissa. 

Akupunktioterapeutti: Kiinalainen lääketiede ja klassinen akupunktiokoulutus aloitettu syyskuussa 2021 Jyväskylän akupunktioklinikalla ja päättyy keväällä 2025. Kouluttaja, Sirkka Liias-Heikkinen

Sertifioitu Naurujoogaohjaaja 2023, Kouluttaja, Henna Länsipää

Nada korva-akupunktio, perinteinen kiinalainen lääketiede 03/2024  Kouluttaja Maria Jeskanen

 

Työt:

Ohjaajan, kasvattajan ja lähihoitajan työt sekä psykiatrisissa asumisyksiköissä että sairaalaympäristöissä, Lahden ja Iisalmen kaupungin sekä Ylä-Savon Soten ja Savas -palveluksessa. 

Yrittäjä Asumisen Tuki Elohelmi Ky:ssa vuosina 2011-2021.  Kotipalvelun ja kotisairaanhoitotoiminnan perustyö, organisointi ja kehitys.

Ajatuksiani menneestä ja tulevasta

Olen aina ollut kiinnostunut keho-mieliyhteydestä ja etsinyt tasapainoa niiden välillä. Kun treenasin aikoinaan fyysisesti kovaa, huomasin etten saa tarpeeksi hengenruokaa, ja kun taas liike jäi taka-alalle, alkoi se painamaan myös mieltä alas. V. 2014 aloin kiinnostua enemmän kiinalaisesta lääketieteestä ja aloin itseopiskella sitä yritystoiminnan ohessa. 

Ratkaisukeskeinen terapia perustuu mielestäni hyvin pitkälle samoihin ajatuksiin kuin akupunktio: ihmisen keho ja mieli ovat viisaita. Kun antaa vähän eväitä, ne parantavat itse itseään.

Käytän EFT-oppeja säännöllisesti terapiassani ja omassa arjessani. Siten sallin ihmisen herätä ja kuunnella omaa kehon, mielen ja sielun puhetta. Jokaisen polku on löydettävissä. On ihanaa, kun asiakas alkaa huomata oman kehonsa ja mielensä voimat ja seurata intuitiotaan.

Tämä yritystoiminta on minun polkuni, ja olen kiitollinen, että minulle on tämä mahdollisuus vielä annettu.

13 vuoden yrittäjyystaipaleeni aikana olen oppinut nauttimaan pienistä hetkistä saaden siten luotua harmoniaa itselleni ja läheisilleni ympärilleni. Nauru sydämenpohjasta arjen suossa on kyllä hyvä, i love it!!

Rakastan ruuanlaittoa ja puutarhassa möyrimistä. Kun oikein saan innostuksen, saatanpa maalata vaikka taulun. Perheen hyvinvointi on minulle tärkeää.

Hyvinvointi Virransilta Ky -palveluiden kautta tarjoan kehollesi ja mielellesi mahdollisuuden uusiutua ja vaihtaa raikkaasti näkökulmaa.

Yrittäjä
Hyvinvointi_Virransilta_2567netti
Sydämellä tehtyä