Yrittäjä

Terhi Reiss

Tervetuloa!

Koulutus:

Lähihoitaja (yo) v. 1996

Sosionomi v. 2006

Senioripalveluiden tulevaisuus ja kehittäminen -hanke v. 2014

Johtamisen erikoisammattitutkinto v. 2015

NES-kotisairaanhoitokoulutus v. 2018

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti v. 2020

Helsingin Lyhytterapia-instituutissa Ben Furmanin, Tapani ja Maiju Aholan sekä Jussi Saarnion opissa. 

Akupunktioterapeutti: Kiinalainen lääketiede ja klassinen akupunktiokoulutus aloitettu syyskuussa 2021 Jyväskylässä ja päättyy keväällä 2025. 

Sertifioitu Naurujoogaohjaaja 2023

Työt:

Ohjaajan, kasvattajan ja lähihoitajan työt sekä psykiatrisissa asumisyksiköissä että sairaalaympäristöissä, Lahden ja Iisalmen kaupungin sekä Ylä-Savon Sote ky:n palveluksessa. 

Yrittäjänä Asumisen Tuki Elohelmi Ky:ssa vuosina 2011-2021.  Kotipalvelun ja kotisairaanhoitotoiminnan perustyö, organisointi ja kehitys.

Ajatuksiani menneestä ja tulevasta

Olen aina ollut kiinnostunut keho-mieliyhteydestä ja etsinyt tasapainoa niiden välillä. Kun treenasin aikoinaan fyysisesti kovaa, huomasin etten saa tarpeeksi hengenruokaa, ja kun taas liike jäi taka-alalle, alkoi se painamaan myös mieltä alas. Vajaa kymmenen vuotta sitten aloin kiinnostua enemmän kiinalaisesta lääketieteestä ja aloin itseopiskella sitä yritystoiminnan ohessa. 

Ratkaisukeskeinen terapia perustuu mielestäni hyvin pitkälle samoihin ajatuksiin kuin akupunktio: ihmisen keho ja mieli ovat viisaita. Kun antaa vähän eväitä, ne parantavat itse itseään. Nykyaikoina paljon puhuttu läsnäolo ja Mindfullness herättävät ihmisen kuuntelemaan omaa kehon ja mielen puhetta, ja sen kautta oma polku on mahdollista löytää. Tämä yritystoiminta on minun polkuni, ja olen kiitollinen, että minulle on tämä mahdollisuus vielä annettu.

Kymmenen vuoden yrittäjyystaipaleeni aikana olen oppinut nauttimaan pienistä hetkistä saaden siten luotua harmoniaa itselleni ja läheisilleni ympärilleni. Rakastan ruuanlaittoa ja puutarhassa möyrimistä. Kun oikein saan innostuksen, saatanpa maalata vaikka taulun. Perheen hyvinvointi on minulle tärkeää.

Hyvinvointi Virransilta Ky -palveluiden kautta tarjoan kehollesi ja mielellesi mahdollisuuden uusiutua ja vaihtaa raikkaasti näkökulmaa.

Terhi Reis - Virransilta
Hyvinvointi_Virransilta_2573netti
Yrittäjäosioon