Ratkaisukeskeinen terapia ja EFT

Terapiaa lyhytterapiamenetelmin

Elämän muutostilanteissa ratkaisukeskeinen terapia antaa voimavaroja ja käydään luottamuksellisesti joko toimitilassamme tai etänä. Etäterapiaa saat maksamalla Vello-järjestelmässä etukäteen ja siten lähetän kokouskutsun sähköpostiisi.

Voit astua matalan kynnyksen palveluidemme piiriin helposti, koska kelakorvaavuutta terapiaamme ei tarvitse hakea. 

Kun koet esimerkiksi:

  • epämääräistä väsymystä, ärtymystä tai uupumusta
  • kuormittavaa elämäntilannetta tai käyt läpi kriisiä
  • fyysisiä oireita, jotka kielivät stressistä

Tarjoan lyhytterapialla luottamuksellista keskusteluapua elämän erilaisiin haastaviin tilanteisiin yksilöterapiana sekä pariskunnittain. Tärkeintä on keskinäinen luottamuksellinen keskustelusuhde.

Kun tahdot itsellesi sisäistä hehkua ja mielensopukoiden jumit avautumaan, teemme yhdessä tapaamisista voimanpesän, joka avaa tiet muutokselle. Voimme hakea yhdessä luottamuksellisesti ratkaisuja myös seksuaaliterveydellisiin pulmiin. (ks Sisäinen Voimasi)

Nuorten vanhemmat voivat olla huolissaan nuoren reagoinnista, jolloin nuoren ahdistus ja masennus voivat tuntua ylitsepääsemättömiltä. Muun muassa keho-mieliyhteyden löytyminen auttaa usein nuorta eteenpäin. (neurosonic ja ratkaisukeskeinen terapia)

EFT avaa väylän kehon ja mielen välillä

EFT avaa väylän kehon ja mielen välillä akupisteiden kautta

EFT tulee sanoista Emotional Freedom Techniques, suomeksi siis tunteiden vapauttamisen tekniikka. Se on menetelmä, jossa sormenpäillä kevyesti naputellaan kehossa olevia, tiettyjä akupunktiopisteitä ja samalla ajatellaan itselle haitallista ongelmaa tai asiaa ja siten voidaan lähteä muuttamaan yhdessä terapeutin kanssa ongelmaa muutostavoitteeksi. Yhdessä aktiivimeditaatiolla voi löytää itsestä sisäisen vahvuuden.

Itse löysin EFT:n, kun aloin katsoa Oprah- ohjelmaa, jossa Prinssi Harry kertoi ahdistuksistaan ja peloistaan ja kuinka hän oli päässyt EFT:n avulla niistä jo useasti yli. Tämä jäi mieleeni vahvasti ja aloin opiskella aihetta niin pitkälle, että nyt on oppi hallussa ja onnekseni saan muillekin opettaa tekniikan ja käyttää sitä terapiassani.

90 min 120€ ja 45min 60€ 

Parisuhdeterapiaa

Sisäinen voimasi 

Lyhytterapialla ratkaisuihin:

Kun mielen sopukoissa jumittaa, jumit saadaan yhdessä liikkeelle ja löydät tarvitsemaasi voimaa sisältäsi. (2 käyntiä, 135min/ 170€)

Etäterapia onnistuu siten, että maksat Vello-järjestelmässä etukäteen valitsemasi, jonka jälkeen saat sähköpostiin kutsun tapaamisestamme.