Klassinen akupunktio

Akupunktio tukee kehossa heikkoja energioita ja vapauttaa tukkeutumia

Taustalla jo tuhansia vuosia on ollut aina ajatus, että kehossa on synnynnäinen voima parantaa. Tämä voima saadaan toimimaan, kun akupunktio palauttaa kehon energiaa harmonisen virtauksen tilaan. Asiakasta hoidetaan hyvin yksilöllisesti. Ensimmäisellä käynnillä selvitetään kehon rakenne ja kuunnellaan pulssit, joista tarkkaillaan energian voimakkuutta, laatua ja virtaavuutta energiakanavilla, sisäelimissä ja kudoksissa. Joka hoitokerralla valitaan eri hoitotapa ja hoitojen välillä asiakkaalta otetaan vastaan palautetta hoidon tuloksista.  Hoito on yleensä kivutonta ja keho hoitaa itseään muutamia päiviä ja jopa 28pv hoidon jälkeen. Akupunktiohoitoväli on sairauksia hoidettaessa 4 vkoa, kevyempää, kuten hierontaa voidaan tehdä väliajoilla. Kehosi vastaa annettuun virtapiikkiin, siten kuin se pystyy ja tarvitsee.

Akupistehieronta ja silkkiakupunktio

Tarvittaessa aikuinen tai lapsi voidaan hoitaa ilman neuloja, silkkiakupunktiolla tai akupistehieronnalla.

Silkkihoito vaikuttaa akupisteen kautta ja sitä pidetään pisteessä korkeintaan kolme vrk. Hoito on erittäin tehokasta esimerkiksi Jet lag- ajansiirroissa, arpihoidoissa leikkauksien jälkeen, allergioissa. Kipuhoidoissa.

E-passi ja Edenred käyvät maksuvälineenä akupistehierontaan.

Lahjakortteja voit ostaa kätevästi Vello-ajanvarausjärjestelmästä tai varatuilla ajoilla. Voit jättää myös soittopyyntöä ja sähköpostia niin sovitaan tapaaminen asian tiimoilta.

Akupunktiolla on mahdollista vaikuttaa ihmisen olemukseen monilla tasoilla

Hoitomenelmällä voidaan hoitaa kudosten, rauhasten, nivelten ja lihasten ongelmia sekä helpottaa kipuja. Kun kehon kiputiloja rauhotetaan, voi rauhoittumista havaita myös yöunessa ja mielialassa. Lisätietoa muun muassa www.kay. Hyvinvointi Virransilta Ky tarjoaa 1-3 vuotta akupunktiota opiskelijahintaan, tarjoten aina kuitenkin vain niitä hoitoja, missä osaaminen on jo huipputasoa ja mihin on lupa. Erilaiset arpihoidot, lihas-, nivel- ja jännekiputilat, myös kroonistuneet ovat normaalihoitoja Virransillassa. 

Hoitoa ennen ja jälkeen on syytä välttää raskasta syömistä. Ja lisäksi hoidon jälkeen on hyvä välttää saunomista, kylmiä kylpyjä, alkoholia ja raskasta fyysistä liikuntaa. Kehon reaktioita voi ilmetä 3-4 päivän aikana hoidon jälkeen. Hoito aktivoi kehon luonnollisia parantavia voimia, joka voi saada aikaan väsyneisyyttä, lyhytaikaisesti oireiden pahenemista tai vanhojen oireiden esilletuloa. Vaikutukset voivat tuntua mielessä tai kehossa. 

Jokaisen keho on yksilöllinen ja siten esimerkiksi ruokavaliomme voi olla erilaista kaveriin verrattuna. Toisen elimistö ei hyödy kylmistä ruuista yhtä paljon kuin lämpimistä. Hoitoprosessin aikana saat halutessasi kehollesi sopivia ravintoehdotuksia, joita pääset kotitehtävänä kokeilemaan. Emme ole robotteja, joten tarvitsemme elävää ruokaa, sellaista missä on vielä ravintoa jäljellä. Myös ruuanvalmistustapa vaikuttaa ravinnon imeytymiseen. 

1. käynti kestää 90 minuuttia /52€ ja jatkokäynnit 30-60 minuuttia/38€. 

Hemmottelu- ja buustaushoidot antavat virtaa ja hyvää unta, yhdessä neurosonicin kanssa.

 

Akupistehieronta 
voimaannuttavan lempeä lahja läheiselle ja itselle
 

Kehon voimavaroja saadaan käyttöön, kun jaloista ja käsistä saadaan energia liikkeelle, hieroen energiakanavia ja painaltaen akupunktiopisteitä. Kehosi on täynnä pisteitä, käsistä ja jaloista on yhteys päähän. Hoidossa voit istua rennosti Neurosonic-tuolissa ja sinun kokonaisvaltainen hyvänolon tunne aloitetaan jaloista, päättyen päähän. Hoidot 30-90 minuuttia. 

Hemmotteluhoidot

  1. Harmonisointihoito 90min/75€
  2. Unelmien Uni 90 min/75€

Varaa aikasi vellojärjestelmästä tai puhelimitse 045 8939511

Akupunktiohoidot ovat täysin luottamuksellisia

 

Virransilta tallettaa 1. käynnillä olennaiset tietosi asiakasrekisteriin ja tiedot on tarkoitettu vain Virransillan käyttöön, asiakastyötä helpottamaan. 

Kaikissa Virransillan hoidoissa ja keskusteluissa korostuu välitön yhteistyö asiakkaan kanssa sekä informatiivisuus ja turvallisuus

 

 

Varaa aika!

Ajanvaraus onnistuu vello-järjestelmän kautta.