Klassinen akupunktio ja kiinalainen lääketiede

Akupunktio tukee kehossa heikkoja energioita ja vapauttaa tukkeutumia

Taustalla jo tuhansia vuosia on ollut aina ajatus, että kehossa on synnynnäinen voima parantaa. Tämä voima saadaan toimimaan, kun akupunktio palauttaa kehon energiaa harmonisen virtauksen tilaan. 

Asiakasta hoidetaan hyvin yksilöllisesti. Ensimmäisellä käynnillä selvitetään kehon rakenne ja kuunnellaan pulssit, joista tarkkaillaan energian voimakkuutta, laatua ja virtaavuutta energiakanavilla, sisäelimissä ja kudoksissa. 

Joka hoitokerralla valitaan eri hoitotapa ja hoitojen välillä asiakkaalta otetaan vastaan palautetta hoidon tuloksista.  Kuukautisten aikaan hoitoon ei voi tulla.

Hoito on yleensä kivutonta ja keho hoitaa itseään muutamia päiviä ja jopa 28pv hoidon jälkeen. Akupunktiohoitoväli on sairauksia hoidettaessa 4 vkoa, kevyempää, kuten hierontaa voidaan tehdä väliajoilla. Kehosi vastaa annettuun virtapiikkiin, siten kuin se pystyy ja tarvitsee.

Akupistehieronta ja silkkiakupunktio

Tarvittaessa aikuinen tai lapsi voidaan hoitaa ilman neuloja, silkkiakupunktiolla tai akupistehieronnalla.

Silkkihoito vaikuttaa akupisteen kautta ja sitä pidetään pisteessä korkeintaan kolme vrk. Hoito on erittäin tehokasta esimerkiksi Jet lag- ajansiirroissa, arpihoidoissa leikkauksien jälkeen, allergioissa. Kipuhoidoissa.

E-passi, Smartum ja Edenred käyvät maksuvälineenä hierontaan.

Lahja-ja sarjakortteja voit ostaa kätevästi Vellosta https://vello.fi/hyvinvointi-virransilta-ky/kauppa tai varatuilla ajoilla. Voit jättää myös soittopyyntöä ja sähköpostia niin sovitaan tapaaminen asian tiimoilta.

Akupunktiolla on mahdollista vaikuttaa ihmisen olemukseen monilla tasoilla

Hoitomenelmällä voidaan hoitaa kudosten, rauhasten, nivelten ja lihasten ongelmia sekä helpottaa kipuja. Kun kehon kiputiloja rauhotetaan, voi rauhoittumista havaita myös yöunessa ja mielialassa. Lisätietoa muun muassa www.kay.

Hoitoa ennen ja jälkeen on syytä välttää raskasta syömistä. Ja lisäksi hoidon jälkeen on hyvä välttää saunomista, kylmiä kylpyjä, alkoholia ja raskasta fyysistä liikuntaa. Kehon reaktioita voi ilmetä 3-4 päivän aikana hoidon jälkeen. Hoito aktivoi kehon luonnollisia parantavia voimia, joka voi saada aikaan väsyneisyyttä, lyhytaikaisesti oireiden pahenemista tai vanhojen oireiden esilletuloa. Vaikutukset voivat tuntua mielessä tai kehossa. 

Jokaisen keho on yksilöllinen ja siten esimerkiksi ruokavaliomme voi olla erilaista kaveriin verrattuna. Toisen elimistö ei hyödy kylmistä ruuista yhtä paljon kuin lämpimistä. Hoitoprosessin aikana saat halutessasi kehollesi sopivia ravintoehdotuksia, joita pääset kotitehtävänä kokeilemaan. Emme ole robotteja, joten tarvitsemme elävää ruokaa, sellaista missä on vielä ravintoa jäljellä. Myös ruuanvalmistustapa vaikuttaa ravinnon imeytymiseen. 

1. käynti kestää 90 minuuttia /58€ ja jatkokäynnit 30-60 minuuttia/45€. 

Hemmottelu- ja buustaushoidot antavat virtaa ja hyvää unta, yhdessä neurosonicin kanssa.

 

Akupistehieronta,  lämpöhoito, Gua Sha-hieronta ja cupping eli tulikuppaus
voimaannuttavan lempeä lahja läheiselle ja itselle
 

Cupping eli tulikuppaus on kiinalaisen lääketieteen hoitomenetelmä ennaltaehkäisee kroonisia sairauksia. Se vahvistaa kehon kykyä uudistua, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä tasapainottaa hormonitoimintaa. Se on hyvä keino mm. painonpudotuksen tukena. Cuppingin avulla voidaan hoitaa kehon kipujen lisäksi epämukavaa oloa, uupumusta, masennusta ja ahdistusta.

Tulikuppauksessa hoito aloitetaan ihon napakalla harjauksella ja tämän jälkeen lasikuppeja asetetaan öljytylle iholle akupisteiden alueelle. Kuppeihin saadaan alipaine käyttämällä kupin sisällä tulta. Tuli ei jää kuitenkaan palamaan kupin sisälle vaan ainoastaan antaa lämpöefektin hoitoon. Kuppeja voidaan liuttaa iholla faskiakalvoja rentouttaen. Kehosi lähtee puhdistautumaan kuona-aineista ja olosi kevenee ja virkistyy.

Tulikuppaus saattaa aiheuttaa pintamustelmia, jotka häviävät muutamassa päivässä. Hoitoa ei suositella syöpäsairauksissa eikä raskausaikana.

Gua Sha-tekniikka kuuluu kiinalaisen lääketieteen vanhimpiin hoitomuotoihin. Jo vuosituhansia sitten tällä tekniikalla on helpotettu ihmisten kipuja ja ylläpidetty myös kasvojen kauneutta. Hierontavälineen materiaalina on muun muassa jadekiveä, obsidiankiveä ja seetripuuta sekä pihkaa, ruusukvartsia.

Länsimaalaisittain voidaan ajatella gua shaa mahtavana lihashuollon työkaluna. Aivan kuten akupunktiolla, myös gua shalla voidaan hoitaa lukuisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia mm tensio neck, issias oireyhtymä, tennis- ja golfkyynärpää, jännetuppitulehdus, rannekanavan oireyhtymä jne. Gua sha on myös loistavaa faskiakäsittelyä keholle ja voidaan irrotella lihaskalvoja ja näin rentouttaa ja parantaa lihaksen elastisuutta ja sen toimintaa.

https://vello.fi/hyvinvointi-virransilta-ky/kauppa

Virransillasta voit saada Gua Shaa vatsan ja vagushermon toimivuuteen, pään ja niska-hartiseudulle, kasvojen, kaulan ja decolteealueen hyvinvointiin. 60 ja 90 minuuttia kestävä kasvojen lymfaattinen Gua Sha-hieronta löytyy myös.

Korva-akupunktio on yksi vaihtoehto kehon ja mielen hoitoon, kuten levottomuuteen, stressiin, masennukseen, addiktioihin.

Sarjakortit ja lahjakortit myös tähän löydät https://vello.fi/hyvinvointi-virransilta-ky/kauppa

Varaa aikasi vellojärjestelmästä tai puhelimitse 045 8939511

Akupunktiohoidot ovat täysin luottamuksellisia

 

Virransilta tallettaa 1. käynnillä olennaiset tietosi asiakasrekisteriin ja tiedot on tarkoitettu vain Virransillan käyttöön, asiakastyötä helpottamaan. 

Kaikissa Virransillan hoidoissa ja keskusteluissa korostuu välitön yhteistyö asiakkaan kanssa sekä informatiivisuus ja turvallisuus

 

 

Varaa aika!

Ajanvaraus onnistuu vello-järjestelmän kautta.