Neurosonic-hoidot

Oma hetki palauttaa

Neurosonic-hoidot yhdistyvät Virransillassa sulavasti voimavarakeskusteluihin sekä hierontaan. Hinnat 15-34€, riippuen ohjelman pituudesta. 

Rentouminen ja aktiivisuusbuustaus

Voit halutessasi tulla pelkästään Neurosonic-hoitoihin, kun tunnet itsesi uupuneeksi ja uni on ollut huonompaa lähiaikoina tai kun sinulla on kiputiloja ja tahdot oman hetken olla vaan ja rentoutua. Saat istua värähtelevässä tuolissamme rauhassa ja vastamelukuulokkeista saamme rauhoittavaa musiikkia sinulle kuunneltavaksi ja voit katsella Iisalmen Virransilta- ja kaupunkinäkymää.

Aktiivisuusbuustauksen saat akupistehieronnan ja neurosonicin yhdistelmillä. Jokaiseen Gua Sha-hierontaan voit saada lisäksi rentouttavan värähtelyn.

https://vello.fi/hyvinvointi-virransilta-ky/kauppa

Buustaukset ja Hemmotteluhoidot nyt myös LadyLine, Iisalmi joka kuukauden 2.keskiviikko. Asiakkuudella tarjoukset myös Gua Sha-hierontoihin. Varaa aikasi suoraan LadyLine: iisalmi@ladyline.fi tai 050 468 395

Hemmottelu- ja buustaushoidot antavat virtaa ja hyvää unta, yhdessä neurosonicin kanssa.

 

Ahdistus- ja pelkotilat, stressi

Ahdistus ja-pelkotiloissa voidaan käyttää rentoutusohjelmia, jolloin hoito vaikuttaa parasympaattiseen hermostoon aktivoivasti, jolloin elimistökin rauhoittuu. Sydämen syke ja verenpaine tasaantuvat ja lihakset rentoutuvat. 

Pitkittynyt ja krooninen stressi lisää kehon kortisolitasoja ja kohonnut kortisolituotannon taso estää insuliinin toimintaa, nostaa verensokeria ja hidastaa aineenvaihduntaa. Siten uupumuksen merkkejä voi alkaa näkyä. Liikunta saattaa tuossa tilanteessa kuormittaa, aiheuttaa pahaa oloa ja jopa hidastaa palautumista.

Jos kärsit uniongelmista tai stressistä, Neurosonic-matalataajuushoito voi tarjota sinulle helpotusta

Unettomuusongelmiin Suomessa kehitetty Neurosonic-teknologia hoitaa miellyttävästi ja tehokkaasti.

Matalataajuushoidon avulla edistät kehosi luonnollisia korjaavia ominaisuuksia. Nukahtaminen helpottuu ja unesta tulee palauttavampaa. Hoito ohjaa sinut mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, jotta kehosi saa mahdollisuuden rentoutua ja vähentää stressihormonien tuotantoa. Yöllä kaikki sisäelimesi puhdistautuvat ja uusiutuvat ja on tärkeää kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, että yhteistyö sisäelimiesi välillä sujuu. 

Kuinka Neurosonic-hoito toimii

Hoidossa asetutaan muhkealle nojatuolille. Sen sisäänrakennetut värähtelijäelementit lähettävät kehoon erittäin matalataajuista, 20–100 Hz:n, värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtely vaikuttaa rauhoittavasti kehon kautta autonomiseen hermostoon ja mieleen.

Aivorungosta löytyy hermosoluryppäitä, jotka joko pitävät meidät hereillä tai saavat meidät nukahtamaan. Kun ihminen kärsii stressistä, keho tuottaa liikaa kortisolia eli stressihormonia, mikä vaikeuttaa nukahtamista.

Neurosonic on lihasstimulaatio. Liikunnan tavoin se vaikuttaa kortisolituotantoon laskevasti ja auttaa näin niin kutsuttua unijarrua toimimaan paremmin. Hermopäätteiden verenkierron vilkastuminen laittaa liikkeelle serotoniinin, melatoniin esiasteen, mikä osaltaan myös helpottaa nukahtamista.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin. Aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Satunnaiseen unettomuuteen lasketaan nukahtamisvaikeudet, yöheräily ja liian varhainen herääminen. 

Unettomuuden seurauksia ovat tunnetusti

 • ärtyisyys
 • vastustuskyvyn heikkeneminen
 • lisääntynyt tapaturmariski
 • alttius mielenterveydellisille ongelmille

Kenelle Neurosonic-hoito sopii

Matalataajuushoito sopii kaikenikäisille. Sitä pidetään yleisesti erittäin turvallisena rentoutusmuotona.

Hyvä nyrkkisääntö on, että jos saat liikkua ja harrastaa liikuntaa normaalisti, voit käyttää matalataajuuslaitetta. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä laitteen käyttöä.

Milloin Neurosonic-laitetta ei tule käyttää

Jos sinulla on

 • akuutti tulehdustila
 • akuutti veritulppa
 • aktiivinen syöpä
 • flunssa ja kuume
 • välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
 • vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)

Jos

 • olet raskaana
 • sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara

Älä myöskään käytä laitetta samana päivänä, jolloin olet ottanut rokotuksen.

Neurosonic-hoidoilla yhteistyössä Virransillan kanssa saat täsmähoitoa kehollesi, mielellesi. Kehosi alkaa kiittää, kun sille antaa mahdollisuuden.